Ons team

Oog voor jouw behoeften én die van je gezin

Zorgen voor vrouwen en hun pasgeboren baby’s zit in ons DNA. Letterlijk. Zo liep een kleine 200 jaar geleden al een dame rond in het noordwesten van Suriname die werkte als vroedvrouw. Onze oprichtster en directeur stamt af van deze sterke en zorgzame vrouw. In de vele generaties tussen deze twee dames heeft zorgen voor anderen altijd een grote rol gespeeld in het werkzame leven.

people laughing and talking outside during daytime

Zorg voor het hele gezin

We werken met trots vanuit een unieke visie: niet alleen oog hebben voor onze cliënten, maar ook voor de omgeving. Wat is er nodig binnen het gezin om de geboorte en kraamtijd zo goed mogelijk te laten verlopen? Door deze liefdevolle manier van zorgverlening te combineren met de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied, maken wij het verschil voor vrouwen en hun gezin.

Verantwoord ondernemen

Bewust zorg verlenen met oog voor de omgeving doen we niet alleen binnen onze kwaliteitskraamzorg, maar ook in ons ondernemen. Als eerste kraambureau van Nederland werden we lid van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Zo zorgen we niet alleen voor mensen, zoals we al 200 jaar doen, maar ook voor onze planeet.

Onze klanten over onze zorg

Anna K (Google)
Lees verder
De match met onze kraamverzorgster Isabel was perfect; zij paste goed in ons nieuwe gezin en heeft ons gedurende de week veel geleerd zodat we steeds meer vertrouwen kregen in onszelf als kersverse ouders.
Dieuwke Teertstra (Google)
Lees verder
Fantastisch kraambureau met veel expertise - natuurlijk over pasgeboren baby’s, maar ik ben ook geweldig geholpen met de borstvoeding.De mensen van het Geboortecollectief hebben persoonlijke aandacht en zijn fijn om in deze bijzondere periode om je heen te hebben.
Sara del Barrio (Google)
Lees verder
Speciaal aan dit bureau zijn de kraammassages die mijn herstel hebben geholpen en mij hebben gered van een melkblokkade die anders zeker op een infectie was uitgelopen. Dankzij Joan had ik geen antibiotica nodig!