Wat vinden andere moeders en vaders van ons?

Bij Het Geboortecollectief staat de kwaliteit van de zorg voorop. Daarnaast doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt wanneer wij bij je thuiskomen. Wij zijn dan ook blij met de positieve reacties die wij krijgen van moeders en gezinnen waar wij zorg hebben verleend. Hieronder lees je enkele ervaringen van moeders en vaders.

We waren zo blij met Joan als onze kraamzorg! Het was vanaf minuut 1 alsof we elkaar al jaren kende. Het was de meest bijzonder en ook spannende week van ons leven en die van onze kleine Nine. En mede dankzij Joan kijken we er met zoveel liefde op terug. Als er ooit een tweede kindje komt, hopen we dat ze weer bij ons komt.
Valérie Boerma

Een kraambureau dat goed kijkt naar wat jij als vrouw nodig hebt. Flexibel, korte lijntjes en zeer vriendelijk. Hart voor de zwangeren en kraamvrouwen ook door iets als het Geboorte café te organiseren en aan te bieden.Dank voor jullie zorgen in de kraamtijd van onze jongens.
Joanna van den Akker

Jill en Brenda waren er bij ons. Wij waren ontzettend tevreden over beide dames. Ontzettend bedankt voor de hulp en de goede zorgen jullie waren beide echte toppers!!!
Tisam Aharouch

De kraamverzorgster van Het Geboortecollectief heeft ervoor gezorgd dat ik goed contact heb kunnen maken met mijn zoontje. Ik kan hem daardoor heel goed borstvoeding geven en aanvoelen wanneer hij honger heeft. Ook het aanleggen gaat goed, omdat ik duidelijk geleerd heb te zien wanneer hij moet ´happen´.
Demi Lejeune

Even een shoutout naar lactatiekundige van het geboortecollectief! Na 2 uur vol pijn (krachtige handen hebben de dames) ivm verstopte melkklieren voelt alles weer top aan en huilt onze frummel niet meer van de buikkrampen! Super lieve dames die supergoed helpen! Bedankt,jullie hebben zeer zeker geholpen aan een goede start van onze dochter Novalee!
Jasmijn Jade Shak-shie

Wij hebben afgelopen week Francis van het Geboortecollectief bij ons gehad. Wat een prettige kraamverzorgster en een fijn persoon. Ook de kinderen vonden het jammer dat ze weer wegging. Dank jullie wel voor de goede zorgen!
Monique Kuik

“Het Geboortecollectief heeft er wederom voor gezorgd dat mijn eerste week met onze dochter heel prettig is verlopen. Deskundig, heel warm, veel liefde en humor.”
Rachid Nasser

Wil je ook laten weten wat jij vond van de kraamzorg van Het Geboortecollectief? Laat het ons weten door een recensie achter te laten op onze Facebookpagina.

Copyright © Het Geboortecollectief
hetgeboortecollectief.nl
kraambureau.amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s