Ken jij ons verhaal?

Zorgen voor vrouwen en hun pasgeboren baby’s zit in ons DNA. Letterlijk. Zo liep een kleine 200 jaar geleden al een dame rond in het noordwesten van Suriname die werkte als vroedvrouw. Onze oprichtster en directeur stamt af van deze sterke en zorgzame vrouw. In de vele generaties tussen deze twee dames heeft zorgen voor anderen altijd een grote rol gespeeld in het werkzame leven. Kraamzorg is voor ons dus geen keuze, kraamzorg is wie wij zijn. En we zijn trots dat we hebben weten vast te houden aan de waarden en normen die 200 jaar geleden normaal waren, maar die tegenwoordig helaas zeldzaam zijn. Onze visie en manier van werken stamt uit een tijd waarin mensen nog écht contact maakten met elkaar. Waar volle aandacht schenken en goed luisteren naar de ander het uitgangspunt was. Waar mensen nog de tijd namen voor elkaar en waar ruimte was voor het gevoel. Deze authentieke waarden zitten in onze genen en deze maken onze kraamzorg zo mooi en waardevol. Door deze liefdevolle manier van zorgverlening te combineren met de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied, maken wij het verschil voor vrouwen en hun gezin.

Het juiste doen met volle aandacht en liefde uit zich niet alleen in onze persoonlijke en professionele kwaliteitskraamzorg, maar ook in ons ondernemen. Als eerste kraambureau van Nederland zijn we lid geworden van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) omdat wij onze verantwoordelijkheid willen nemen voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Zo zorgen we niet alleen voor mensen, zoals we al 200 jaar doen, maar ook voor onze planeet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s