10 redenen om voor ons bureau te kiezen

Vanzelfsprekend staat zorgen voor moeder en baby bij ons voorop. We houden jullie gezondheid in de gaten en adviseren rondom het verzorgen van je baby, zodat jij en je partner na de kraamweek alles vol vertrouwen zelf kunnen doen. Maar welke onderscheidende en doorslaggevende redenen om voor ons kraambureau te kiezen kunnen wij je geven? Wij weten het verschil te maken door onderstaande 10 kwaliteiten. Kies jij ook voor Het Geboortecollectief?

1. Bij ons krijg je inhoudelijk de zorg op maat die je wenst én verdient. Dit garanderen wij doordat onze Geboortecoach – een functie die wij in Nederland in de kraamwereld hebben geïntroduceerd – tijdens het intakegesprek al je persoonlijke wensen en je specifieke situatie in kaart brengt. Zo houden we onder meer rekening met je fysieke gesteldheid, gezinssituatie en eventueel cultuur, taal en religie.

2. Onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerd en ervaren, en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Daarnaast vinden ze het belangrijk om een fijne sfeer te creëren. Onze kraamverzorgenden hebben veel ervaring in het werken in gezinnen uit allerlei culturen. We hebben ook kraamverzorgenden die verschillende talen spreken.

3. We geven graag onze succesvolle kraam- en babymassages. Deze unieke massages zijn door onze oprichtster in de jaren ’80 ontwikkeld en dienen niet alleen ter ontspanning, maar ook om eventuele lichamelijke ongemakken te verzachten en verhelpen.

4. Wij hebben een lactatiekundige in dienst die jou graag adviseert rondom het geven van borstvoeding. Ook kun je bij haar terecht bij eventuele lichamelijke problemen met betrekking tot borstvoeding.

5. Eén vaste kraamverzorgende in jouw kraamweek. Daar streven wij naar, want één vast gezicht geeft rust en een fijn gevoel. En dat vinden wij heel belangrijk.

6. Je krijgt bij ons bureau gegarandeerd het aantal uren zorg dat je na inschatting van de kraamzorguren volgens het landelijke protocol dient te ontvangen.

7. We beschikken over alle belangrijke certificaten: o.a. van BO (brancheorganisatie geboortezorg) en HKZ (onze organisatie voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen van de geleverde zorg). En daarnaast werken wij conform het Baby Friendly Hospital Initiative-programma van UNICEF en de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO).

8. Niet alleen onze kraamverzorgende staat voor je klaar, ook bieden wij je steun en inspiratie van andere zwangeren en moeders. Deze kun je voor en na de bevalling opzoeken bij ons Geboortecafé en op onze Facebookpagina.

9. Wij bieden avondhulp op de eerste dag van de kraamzorg. En daarnaast leveren wij binnen 60 minuten na oproep van de verloskundige partusassistentie.

10. Wij zetten ons met veel energie en aandacht op vooruitstrevende manieren in voor belangrijke thema’s als tienermoederproblematiek, kinder- en moedersterfte en wijkgerichte maatschappelijke participatie. En omdat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een kernpunt is binnen onze vooruitstrevende en eigentijdse organisatie, zijn wij als eerste kraambureau in Nederland partner geworden van MVO Nederland. Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen nemen wij de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Wij maken bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit.

Heb je nog specifieke vragen voor ons, of wil je meer informatie over onze dienstverlening? Stel je vragen op onze contactpagina en vergeet niet de pagina alles wat je moet weten over onze kraamzorg te lezen.

Copyright © Het Geboortecollectief
hetgeboortecollectief.nl
kraambureau.amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s