Like ons op Facebook en ontmoet andere zwangeren en moeders

Met onze Facebookpagina willen wij zwangere vrouwen en jonge moeders een platform bieden om in contact met elkaar te komen en elkaar te helpen en inspireren. Like onze pagina en doe mee. Wil je elkaar in ‘real life’ ontmoeten, kom dan gezellig langs in ons Geboortecafé waar een kopje thee al voor je klaar staat en een lactatiekundige aanwezig is om je te helpen met al je vragen rondom o.a. borstvoeding.

Natuurlijk is onze facebookpagina ook de plek om op de hoogte gehouden te worden van nieuws rondom ons kraambureau. Zo lees je mededelingen over ons Geboortecafé en kun je er nieuwtjes en interessante artikelen vinden. En je kunt hier je recensie over onze kraamzorg kwijt. Waar wacht je op, let’s connect on Facebook!

Copyright © Het Geboortecollectief
hetgeboortecollectief.nl
kraambureau.amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s